Szervó teszter, lipo riasztó

Vidd az egérmutatót a képre, hogy lásd az árakat.

1-8 cellás lipo teszter és riasztó: Ez a cucc nagyon menő! A levegőben is megtudod nézni a ketyere kijelzőjén az akku feszt, már ha el látsz addig. Viccet félre téve, univerzális kis szerszám ez! Lecsekkolhatod vele felszállás előtt az akkuban a delejt, ha már rádugtad és lusta vagy lehúzni a balancer csatiról, akkor nyugodtan fel is szállhatsz vele, mert ez erre IS ki van találva! Ha pedig le akarnál zuhanni, akkor ne szállj le mikor el kezd visítani ez a műszer ha már merül az akkud! A riasztási tartomány állítható!

Lipo teszter és riasztó: 1100 FT
Lipo teszter és riasztó: 1100 FT

7.4v-11v Lipo riasztó: Ha félsz attól, hogy nem tudsz időben leszállni, ez a könnyű kis ledes villogó jó szolgálatot tehet neked! Mikor elkezd az akkud a kritikus fesz tartományhoz közeledni, akkor úgy elkezd sípolni, hogy az ilyedtségtől belevered a földbe a gépet, az már biztos. De ha ettől nem akkor a ledek villogásától fogsz megvakulni és okozol légikatasztrófát magadnak. Szóval érdemes közben mérni az időt, hogy még azelőtt leszállj, mielőtt ez elkezd visítani meg villogni. A bátrak fentmaradnak.

7.4v-11v Lipo riasztó: 850 FT
7.4v-11v Lipo riasztó: 850 FT

Elveszett modell jeladó: Kezdő- merész pilóta vagy aki imád dzsungelben repkedni, bozótosban és pampafűrengetegben landolni? Ha igen, akkor bizonyára tudod milyen érzés elveszíteni egy modellt, de nincs több ilyen ha ezt a kis ketyerét a szervó és a vevő közé beiktatod. Csak annyi a teendőd ha elveszett a gépezet, hogy kikapcsolod a távot. Ha a kütyü egy percen belül nem kap szervójelet, akkor úgy el kezd sípolni, hogy csak na! A felreppenő madarak, és az ilyedten szerteszaladó őzek felé kell csak gyalogolnod és már meg is találtad amit elveszítettél!

Elvesztésgátló csipogó: 990 FT
Elvesztésgátló csipogó: 990 FT

3ch szervó teszter: Jó ha van kéznél egy ilyen kis kínai gyártmányú szervó teszter! Tesztelheted vele a szervót mielőtt belerakod a repülőbe! Mivel kínai, így beépítés után is teszteld le a szervókat,hátha a teszter rosszul tesztelt. Tud többféle üzemmódot, rá tudsz rakni akár 3 szervót egyszerre! Tud manuál módot, így amerre tekered a kis igénytelen fröccsöntött potméter gombot, arra fog a szervókar elfordulni. Neutral módot is tud. Ezzel beállíthatod a szervokart középállásba. Na meg van benne automata üzemmód, hát itt magától csinál mindent. Szabályzót is köthetsz rá, sőt ha ügyes vagy egy nagyobb kefés szabival állítható hőfokú habvágó elektronikának is tudod használni! A rengeteg extra mellé egyszerű papírszerű műanyag burkolat jár, de a lelke szép!

3ch szervóteszter: 1100 FT
3ch szervóteszter: 1100 FT