Kábelek, csatlakozók

Vidd az egérmutatót a képre, hogy lásd az árakat.

10 centis mama-mama kábel. Gőzöm sincs mire jó, neked lehet, hogy kell.

10cm mama-mama kábel: 150 FT/db
10cm mama-mama kábel: 150 FT/db

15 centis szervó hosszabbító kábel: Ha rövid a szerszámm.... Ja az más. Ha rövid a szervókábeled és nem nyúlik, akkor tökéletes választás neked ez a 15 centis átlagos méretű szervókábel. Ha ügyes vagy és van otthon ilyen kábeled meg csatlakozód, meg krimpelő fogód akkor te is megtudod csinálni, de mi a francért kínlódnál, ha ennyiért meg is veheted. 

15cm szervó hosszabbító kábel: 160 FT/db
15cm szervó hosszabbító kábel: 160 FT/db

Ha valakinek kevés a 15 centi, az se keseredjen mert van 30 centis kábel is. Átlagosan én is ekkora kábelt nyomok reggelente, de az nem eladó. Ezzel a kábellel eléred a nehezen elérhető helyeket is a repülőn, és akár folytásra is alkalmas, ha az asszony nagyon felmérgelne a magyarázásával, hogy:"Minek modellezzel már megint ahelyett, hogy hrrrrrggggggggggggggggppffff" 

30cm szervó hosszabbító kábel: 200FT/db
30cm szervó hosszabbító kábel: 200FT/db

Jst csatlakozó 10cm hosszú kábellel.

Jst csatlakozó:200 FT/pár
Jst csatlakozó:200 FT/pár

3.5mm es aranyozott akkucsatlakozó, párban árulom, mert nem szeretik a magányt. Csak a kábel végére kell forrasztani és már dughatod is. Mivel aranyozott, így befektetésnek sem rossz, pár fabatkát is adnak érte a zaciba.

3.5mm aranyozott csatlakozó: 150 FT/pár
3.5mm aranyozott csatlakozó: 150 FT/pár

4mm es papa nemű banándugó. Hogy mi köze a banánhoz meg a dug... Na de nem is ez a lényeg! Ezzel a dugóval a legtöbb akkutöltőhöz tudsz készíteni speckó töltőkábelt. Forrasztani nem szükséges, mert van rajta paraszt mód, kis csavar formájában. Ezzel egyszerűen befogathatod a kábelt a csatiba. Van belőle piros meg fekete. Kezdőknek jegyzem meg: nemzetközileg kialkudott színkód szerint a piros a pozitív, a fekete a negatív, ezek felcserélésével látványos füstgépet készíthetünk a lipo akku, szabályzó és egyéb elektromos kütyükből. Kipróbálása tűz és robbanásveszély miatt tilos, ill. csak saját felelősségre

Banándugó: 220 FT/pár
Banándugó: 220 FT/pár